Όροι Επιστροφής Ανταλλακτικών

Όροι επιστροφής και αντικατάστασης :

Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές λόγω λάθους παραγγελίας μέσα σε διάστημα 10 ημερών από την παραλαβή τους και μόνο για αντικατάσταση με άλλο όμοιο ανταλλακτικό.

Σε περίπτωση επιστροφής του ανταλλακτικού, είτε λόγω λάθους συμβατότητας είτε λόγω αστοχίας υλικού, τα μεταφορικά έξοδα της επιστροφής επιβαρύνουν εξ’ολοκλήρου τoν πελάτη.

1)Το προϊόν θα πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί σε καμία περίπτωση.
2)Σε όσα φέρουν ταινία ασφαλείας , θα πρέπει αυτή να είναι άθικτη.
3)Η συσκευασία θα πρέπει να έχει διατηρηθεί σε άριστη κατάσταση, όπως η αρχική της κατάσταση.

Η επιχείρηση μας λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα ούτως ώστε όλα τα προϊόντα να συσκευάζονται με ιδιαίτερα προσεκτικό τρόπο προκειμένου να τα παραλάβετε χωρίς φθορές. Σπανίως υπάρχει περίπτωση να παραλάβετε ένα προϊόν με κάποιο ελάττωμα. Σε περίπτωση που παραλάβετε το προϊόν χωρίς να εκφράσετε συγκεκριμένη επιφύλαξη σημαίνει ότι έχετε παραλάβει ανεπιφύλακτα το προϊόν από την επιχείρηση μας. Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν ή το τμήμα του προϊόντος που είναι ελαττωματικό ή παρουσιάζει φθορές στον μεταφορέα που σας το παρέδωσε χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση, σε περίπτωση που κατά το χρόνο παραλαβής διαπιστώσετε ότι υπάρχουν φθορές ή/και κάποιο ελάττωμα σε αυτό. Μπορείτε να μας ενημερώσετε άμεσα στο e-mail:  info@asparts.gr γνωστοποιώντας μας αν επιθυμείτε να σας αποσταλεί νέο προϊόν σε αντικατάσταση του φθαρμένου ή ελαττωματικού ή εάν επιθυμείτε να  ακυρώσετε την παραγγελία, οπότε και θα σας επιστρέψουμε άτοκα τα χρήματα που τυχόν έχετε καταβάλλει.

0
Καλάθι Αγορών
Το Καλάθι Αγορών Είναι ΆδειοΕπιστοφή Στο Κατάστημα
Scroll to Top